SLIP-HALJINA

Hejli Biber u najromantičnijem vintidž komadu

Ljeto je u znaku ovog modnog komada

Hejli Biber. Instagram

M. Z.

26.7.2023

Slip-haljina je odavno postala klasični ljetni komad, a njegove ljubiteljice su sve dame - od Kejt Mos (Kate Moss) do Rijane (Rihana). 

Sada se Hejli Biber (Hailey) također priklonila trendu, odlučivši se za starinski model iz 90-ih, dok je bila na večeri u Los Anđelesu tokom vikenda.

Djelo brenda "Villa Amour Vintage", bijela haljina bez bretela, s delikatnim čipkanim gornjim dijelom nalik negližeu, savršeno je u skladu s ovosezonskim potpuno bijelim trendom. Hejli Biber je već romantičnoj noti dodala bijele nanule s kaišićima i jedan upečatljiv detalj u vidu nanogice s cirkonima.

Hajli Biber. Instagram

Ovo je savršen ljetni stajling za proslave ili izlazak na romantičnu večeru s partnerom. A Hejli je osvojila ulice Los Anđelesa šetajući u njoj, sa kesama iz šopinga.

Međutim, to nije jedina starinska haljina boje slonovače koju je Biber nosila prošle sedmice: manekenka je također nosila arhivsku mini-haljinu Džona Galijana za izlazak sa suprugom Džastinom (Justine) u srijedu. Ponovo je iskombinirala haljinu sa svojim "femme" papučama - očigledno novim elementom u njenoj kolekciji cipela.

Ipak, Hejlin najnoviji dodatak njenoj vintidž kolekciji još jednom pokazuje trajnu moć slip-haljine. Bilo da se nosi sa štiklama ili patikama, možda će biti najsvestraniji komad vaše garderobe ovog ljeta. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.