VRLO, VRLO KORISNO

Evo kako možete pogledati nečiji story, a da se to ne vidi

Postoji nekoliko trikova kojima možete prevariti Instagram kako ne bi generirao da ste pogledali nečiji story. Evo kako proći nezapaženo

Ima načina da ostanete neprimijećeni. Nichepursuits.com

M. Z.

21.9.2023

Objavljivanjem Instagram Storyja sadržaj postaje dostupan pratiocima samo 24 sata. Nakon isteka vremena, story ide u arhiv korisnika i više nije vidljiv drugima.

Međutim, šta ako objavljen story pobudi vašu znatiželju, ali i dalje ne želite da osoba zna da gledate njene objave?

Nažalost, Instagram nema opciju koja vas čini nevidljivima na popisu ljudi koji su pogledali vaš story, ali ipak postoji nekoliko načina da ipak vidite objavu, a da vas Instagram ne izdvoji.

Isključite internet

Internet je neophodan za pregled sadržaja na Instagramu, tako da bez interneta Instagram ne može generirati i proslijediti informacije o radnji koja se izvodi bez interneta.

Da biste pogledali story anonimno, idite na aplikaciju na svom mobitelu i idite na story koji želite vidjeti. Nakon toga, prije nego što se story potpuno učita isključite internet ili pokrenite način rada u avionu.

Objava će biti prikazana, a Instagram neće generirati vaš pogled, tako da nećete biti pronađeni na popisu za prikaz.

Međutim, ako je osoba objavila nekoliko storyja, moći ćete vidjeti samo dio, ali uvijek možete pokušati ponoviti postupak s ostatkom sadržaja.

Pokušajte samo “zaviriti”

Ova tehnika funkcionira samo ako već pratite osobu koja je objavila story.

Kada se story te osobe pojavi u streamu, kliknite na story prije, pauzirajte ga, a zatim nježno povucite prema priči koju želite pogledati. Pazite da samo djelimično otvorite priču, inače će vas Instagram primijetiti.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.