TURIZAM

Adrijana Lima opet na Svetom Stefanu

CDM

4.4.2018

Najplaćeniji svjetski top-model Adrijana Lima rezervirala je nekoliko apartmana na Svetom Stefanu, gdje u avgustu planira boraviti deset dana s porodicom.

Za svoj boravak odabrala je najluksuzniji smještaj, gdje najniža cijena noćenja u ovom periodu godine košta oko 1.800 eura.

Lima je odabrala veleljepni apartman za sebe i kćerke, dok će dadilja koja bude boravila s njima, kao i članovi osiguranja biti smješteni u sobama, a ovo baškarenje će je sve ukupno koštati oko 20.000 eura, piše “Blic”.

- Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, pa je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog ljeta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu avgusta, kada će s kćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledat će na more, imat će privatan bazen, a bit će opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta - objašnjava izvor upućen u slučaj i dodaje kakve je prohtjeve imala čuvena manekenka.

- Ona nije imala velike prohtjeve. Tražila je slike svih apartmana, izabrala je one koji joj najviše odgovaraju. Ona je oduševljena Crnom Gorom i zato želi da ponovo ljetuje baš tu.

Iz luksuznog kompleksa u kojem će Lima boraviti nisu željeli ni da potvrde, ali ni da demantiraju ova saznanja, piše ovaj dnevni list.


Inače, veliki broj svjetskih zvijezda boravio je na tom otoku, a među njima su: Sofija Loren, Karlo Ponti, Kirk Daglas, Kaludija Šifer, Ronaldo de Asis Moreira, poznatiji kao Ronaldinjo, Ričard Vidmark, Monika Viti i Marina Vladi, Boris Spaski i Bobi Fišer, Jurij Gagarin, Leonid Leonov, Sandro Pertini, Vili Brant, Đulio Andreoti, Helmut Šmit, Robert Maknamara i mnogi drugi.

Podsjećamo, početkom jula 2017. godine Adrijana je s bivšim suprugom Markom Jarićem i kćerkama Sijenom i Valentinom boravila u Budvi i Kotoru.

Tokom tog boravka obilazila je brojne znamenitosti, a po slijetanju na Tivatski aerodrom, tada je poručila: “Toliko toga za istražiti. Zdravo, Crna Goro.”


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.