JET SET

Sindi Kraford pozirala s kćerkom

24sata.hr

20.5.2018

Jednoj od najpoznatijih svjetskih supermodela Sindi Kraford (Cindy Crawford) kroz karijeru krasila je mnoge naslovnice i reklamne kampanje, a na snimanju jedne od njih pridružila joj se i kćerka Kaia Gerber. 

Kaia, koju Kraford ima sa suprugom Randeom Gerberom (Rande Gerber), s kojim je dobila i sina Prislija (Presley), na fotografijama za reklamnu kampanju nevjerovatno nalikuje na Sindi u mlađim danima. 

Sindino je lice, inače, izašlo na naslovnicima svih poznatih modnih časopisa, uključujući ''Vogue'', ''W, People'', ''Harper's Bazaar'', ''Elle'', ''Cosmopolitan'' i ''Allure''.

Kaia, koja je karijeru započela prošle godine i odmah za Fashion week 2017. ''prošetala'' na 22 revije, za američki je ''The Sun'' otkrila kako redovito nosi maminu odjeću.

- Najdraže mi je iz njenog ormara izvaditi odjeću koja je u retro stilu i koja djeluje starinski jer mi takvi komadi imaju posebno značenje - rekla je Kaia. Dodala je kako ju 'posebno ljuti što joj noga nije narasla do broja koji Sindi nosi jer joj zbog toga ne može 'krasti' i obuću. 

Nakon ove reklame je svima jasno koliko mladoliko Sindi Kraford izgleda u 50-ima, budući da ona i kćerka izgledaju više kao sestre. I sin Sindi i Randea, Prisli je krenuo majčinim stopama, pa se do 18. već pojavio u nekoliko reklamnih kampanja.  

Kraford je nedavno rekla kako žali zbog nekih saradnji pri kojima su ju nagovorili da pozira bez odjeće. Istaknula je da ne želi da se njena djeca ikad osvrću unazad i pomisle kako neke stvari nisu trebali učiniti. 

Želim ih osnažiti da upravljaju svojim karijerama, ali nisu još spremni za to - rekla je Sindi i dodala kako su joj djeca još u fazi kada ju stalno pitaju što da naprave oko određenih poslova. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.