POZNATI

Ponovo postaje otac: Edi Marfi čeka deseto dijete

Par je zajedno već šest godina

Printscreen

b92.net

24.8.2018

- Slavni komičar Edi Marfi (Eddie Murphy) i australijska manekenka Pejdž Bačer (Page Baker) navodno će uskoro postati roditelji - prenose strani mediji.

Iako se o prinovi špekuliralo mnogo ranije, ovog puta sumnje je pokrenulo pojavljivanje Pejdž Bačer u zapadnom Hollywoodu, kada je bilo nemoguće ne primijetiti da je ona u poodmakloj trudnoći. Stomak nije uspela da sakrije čak ni ispod široke haljine koju je nosila tog dana.

Edi i Pejdž imaju jedno zajedničko dijete, kćerku Izi Onu, koja se rodila u maju 2016. godine. Par je zajedno već šest godina, ali svoj privatni život čuvaju od javnosti, i to je razlog zašto nemaju profile na društvenim mrežama.


Prije veze sa australijskom manekenkom, zvijezda filma "Policajac sa Beverli Hilsa" bio je u braku sa Nikol Marfi (Nicole Murphy), sa kojom ima šest kćerki, 28-godišnju Briju, 23-godišnju Šajne, 18-godišnju Zolu i 16-godišnju Belu. Oni su se razveli 2006. godine, nakon 22 godine zajedničkog života.

Edi ima 11-godišnju ćerku Angelu sa kontroverznom pjevačicom Mel B, i trojicu sinova, Milesa i Erika koje je dobio sa tadašnjom devojkom Paulet Meknili (Paulette).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.