SEKS I GRAD

"Zvjerka" pokazao novu frizuru

Odlučio sam da je bavljenje kosom suvišno u karantini - napisao je Kris Not

Not: Proslavio se kao "Zvijerka" u seriji "Seks i grad". Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

21.4.2020

Zbog uloge "Zvjerke" u hit seriji "Seks i grad" markantni glumac Kris Not (Chris Noth) postao je miljenik žena. Dame su ga mrzile i obožavale u isto vrijeme, a u šest sezona serije i dva filma obilježio je život Keri Bredšou (Carrie Bradshaw), koju je tumačila Sara Džesika (Jessica) Parker.

Sinoć se na društvenim mrežama pohvalio novom frizurom. Sudeći prema reakcijama ženam na njegovom Instagram profilu, mnogima se svidio njegov novi izgled.


Not: Novu frizuru pohvalila i Sara Džesika Parker. Instagram

-Odlučio sam da je bavljenje kosom suvišno u karantini - napisao je Kris Not. A komentari koje je dobio zbog nove frizure još jedan su dokaz da Zvjerku žene vole.

-„Prelijep si bez obzira na sve, nevjerovatni čovječe i glumče“. „Pozdrav iz Meksika", "Oduvijek zaljubljena u Zvjerku", "Pristaje ti", "Bez kose ili sa kosom uvijek će za mnoge biti Zvijerka" – poručuju Notu obožavateljke.

Oglasila se na njegovom profilu i Sara Džesika Parker.

-Ne znam zašto si čekao tako dugo - upitala ga je.

Ne jenjava ni popularnost kultne serije koja se premijerno prikazivala od 1998. do 2004. izmjenivši na mnogo načina muško-ženske odnose. Doprinjela je i emancipaciji žena, srušivši brojne predrasude i tabue. A 2008. i 2010. prikazani su istoimeni filmovi, nastavci mega popularne televizijske priče.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.