IZA KULISA

Severinu razvod ne dotiče, pjevala na rođendanu

Zapjevala na slavlju Davora Grgina

Severina. Arhiva

Avaz.ba

21.5.2020

Severinu Kojić (48), čini se, ne more brige zbog navodne rastave od Igora (32) o kojemu  bruji region. Nakon što je danima bila zatvorena u svom "penthouseu" od tristotinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku, a namirnicama je opskrbljivala nećakinja Mia Popović, pjevačica je izašla iz stana tek prije nekoliko dana da ode na policiju na informativni razgovor, nakon što ju je direktorica škole u koju ide njen sin prijavila za prijetnje, pišu "24 sata".

utorak navečer konačno izašla malo se opustiti kako bi proslavila rođendan svog PR-a i dugogodišnjeg prijatelja Davora Grgina. Društvo, među kojima su bile i Iva Radić, Sanja Duggan, Ljupka Gojić, Aleksandra Dojčinović..., partijalo je u jednom zagrebačkom kafiću. Kao prava zabavljačica, Seve se latila mikrofona i zapjevala.


Severina. Arhiva

Severina je nedavno proslavila i svoj rođendan, ali u svom stanu dok je bila u samoizolaciji nakon povratka iz Beograda. Menadžer joj je poslao tamburaše pod prozor.

Kako je potvrdio i izvor "Avaza" iz hrvatske prijestonice nešto nije u redu između Severine i Igora, jer ona je u Zagrebu, a on u Beogradu već duži period. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.