GLUMICE

Megan Foks progovorila nakon razvoda: Život mi se promijenio u karantini

Razlog razvoda bio je njena afera s mlađim reperom Machine Gun Kellyjem u kojeg se zaljubila na snimanju zadnjeg projekta

Megan Foks. Agencije

Avaz.ba

25.8.2020


Atraktivna američkaglumica Megan Foks (Fox) u maju je nakon deset godina braka ostavila svog supruga Brajana Ostina Grina (Brian Austin Green) s kojim ima tri sina. Razlog razvoda bio je njena afera s mlađim reperom Machine Gun Kellyjem u kojeg se zaljubila na snimanju zadnjeg projekta.


Foks: Nije se oglašavala tri mjeseca. Agencije

Tri mjeseca nije se oglašavala oko bračne krize koja joj se dogodila.


-Nevjerovatno je koliko mi se život promijenio u karanteni. Sve se okrenulo. Inače nisam neko ko voli imati ograničenja, nametnuti autoritet i teško poštujem takve stvari ali u ovoj situaciji shvatila sam da nemam drugog izbora. Bilo je izazovno - rekla je 34-godišnjakinja za "Entertainment Tonight".



Megan i mlađi reper. Agencije

Svoju novu vezu s mladim reperom zbog kojeg je ostavila supruga i djecu, Foks je potvrdila Instagram objavom ranije ovog ljeta. Sada je kazala da je nakon svega nekoliko minuta druženja s kontroverznim reperom znala da će se nešto između njih dogoditi.


-Iste minute kad smo se našli u prostoriji postojala je ta neka neopisiva hemija. Umjesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dviju duša. Dakle mi smo zapravo dvije polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osjetila - objasnila je Foks.



Brajan i Megan: Imaju tri sina. Agencije

Sa svojim je suprugom Brajanom od samog početak bila je potpuno iskrena te mu kazala da joj se sviđa neko drugi.

-Kad sam prihvatila bez ograničavanja da me život doveo tu gdje je, tad je sve postalo zanimljivo i zabavno - otkrila je.

Da je izuzetno zaljubljen te da misli ozbiljno s četiri godine starijom glumicom, reper je pak potvrdio kazavši da više nije slobodan te da ne razmišlja o odlasku na sastanke, vjerovatno više nikad u životu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.