ZVEZDE GRANDA

Bosanac pokušao podmititi Mariju Šerifović

Pjevačica mu je vratila novac i poručila da proba da podmiti nekog drugog

Avaz.ba

Bosanac i Marija Šerifović

Foto: Printskrin


Na snimanju "Zvezda Granda" uvijek je zanimljivo, a ovog puta je za atmosferu bio zadužen Dragan Stojković Bosanac. On je u studio došao dobro raspoložen.

Bosanac je prvo, kada je sjeo u stolicu iz koje žirira, iz kese izvadio vitamine i suplemente koje koristi u borbi protiv koronavirusa, a kada je kolegama izložio šta sve pije, prešao je na devize, prenose mediji u Srbiji.

  • Dragan Stojković Bosanac

    Dragan Stojković Bosanac

    Foto: Printskrin


 Iz torbice je izvadio novčanik koji je nije mogao ni da zakopča koliko je debeo. A onda je počeo da vadi novčanice, i to devize i da se razmeće njima. Bacao ih je na pod, po stolu, a potom je počeo da deli šakom i kapom, i to Mariji Šerifović.

Harmonikaš je zamolio pjevačicu da pusti njegove kandidate, a potom joj nudio novac. Kada je vidio da Marija nije potkupljiva, ustao je sa stolice i ugurao pjevačici novac u ruke, poručivši joj da je kriza i da će joj zatrebati. 

Naravno, i Bosanac i Marija su se sve vreme smijali, a ona mu je na kraju vratila novac i poručila da proba da podmiti nekog drugog, te da kod nje nije kriza.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na