OPREZNA

Lepa Brena: Vakcinisala sam se, živim po pravilima

Nedostaju joj nastupi i druženja

Brena: Odavno sam naučila kako probleme treba rješavati hladne glave. ARHIV

A. F.

11.3.2021

Lepa Brena (60) ranije je izjavila kako se za vrijeme pandemije koronavirusa više posvetila sebi, jer ne može nastupati. No priznaje kako sada teško podnosi čitavu situaciju. Nema koncerata, a jako joj nedostaju bliski prijatelji.

Istaknula je kako je izuzetno pažljiva zbog pandemije, jer se zbog tromboze svrstava u ugroženu skupinu građana.

- Odavno sam naučila kako probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se prvi put susrela s trombozom, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako živjeti, znam što smijem piti i jesti, kao i kako se moj život treba odvijati po zdravstvenim pravilima - ispričala je Brena za srpske medije.  

Tvrdi kako je naučila istovremeno živjeti po pravilima i biti sretna, no ipak joj nedostaju druženja.

- Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete zagrliti. To mi teško pada - rekla je pjevačica i dodala kako se vakcinisala  protiv koronavirusa, jer želi biti oprezna.

- Vakcinisala  sam se jer je to kategorija zaštite, bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi biti usamljen, neka bira što voli. Svijet živi i funkcionira po pravilima i mi se moramo uklopiti u njih - zaključila je Brena za srpske medije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.