ČAROBNA LOKACIJA

Bosanska influenserica uživa na Maldivima

Irma Divine prije nekoliko mjeseci na Karibima slavila godišnjicu braka

Bosanskohercegovačka influenserica Irma Čamdžić poznatija kao Irma Divine. Instagram

Piše: L. K. P.

11.8.2021


Bosanskohercegovačka influenserica Irma Čamdžić  poznatija kao Irma Divine ovih dana uživa na mondenskim Maldivima. Ona se prije nekoliko dana uputila na ovaj otok s troje djece, dok je suprug bio spriječen zbog poslovnih obaveza.


Irma Divine. Instagram

Čamdžić je ovu čarobnu lokaciju iskoristila za snimanje seta modnih fotografija u kojima je još jednom donijela modnu bajku.



Čamdžić je ovu čarobnu lokaciju iskoristila za snimanje seta modnih fotografija. Instagram

-Maldivi su stvarno kao bajka, ovo je moj drugi boravak ovdje i iznova sam očarana. Znam da mnogi tvrde kako su im Maldivi lijepi ali dosadni s čim se zaista ne slažem, jer djeca uživaju i pronašli smo puno zanimljivog sadržaja za njih. A ja sam našla vrijeme da iznenadim svoje pratiteljice i zanimljivim modnim fotografijama. Moda je nešto u čemu zaista uživam, a ovo je idealan prostor za nevjerovatno dobre fotografije - rekla nam je Čamdžić.



Putovanja su zaista jako važna. Instagram

Influenserica je inače prije nekoliko mjeseci na Karibima slavila godišnjicu braka dok je ovih dana odlučila drugi dio odmora provesti na ovom prelijepom ostrvu.


-Putovanja su zaista jako važna, naročito zbog djece, to su uspomene koje će uvijek pamtiti. Ona nas promijene, šire vidike, i pravo bogatsvo. Mislim da nam je to izolacija zbog covida prošle godine najbolje pokazala, da uspomene nosimo sa sobom i od njih živimo - zaključila je influenserica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.