ESTRADNE ŠPEKULACIJE

Da li su Severina i Nataša Bekvalac prekinule prijateljstvo

Život je sve brži i komplikovaniji i vremenom su izgubile svaki kontakt, tvrdi izvor

Nataša Bekvalac. Arhiva

Avaz.ba

18.11.2021

Severina i Nataša Bekvalac bile su nekad, kako pišu mediji u regionu, jako dobre prijateljice, no međutim njihov odnos se promijenio.

Obje pjevačice život je odvukao na neku drugu strani i tako su vremenom izgubile kontakt.

- Sjećam se da je Nataša i javno govorila da se čuje sa Seve i da tada pričaju o privatnim temama koje nisu za javnost. Severina se pak uvijek rado sjećala koncerta kad joj je Nata bila specijalna gošća i tada su zajedno i simbolično izvele Severininu pjesmu Prijateljice -  objašnjava izvor za "Scandal!" i dodaje:


Severina. Ahiva

- Severina je poslije, mnogo godina nakon tog koncerta umjela da kači taj video na Instagram i uvijek je tagovala Natu. Čak je jednom uz taj video napisala: "Volim što se volimo i ljubav se ljubavlju vraća!". Našle su se jedna drugoj kada su imale probleme sa razvodima i bivšim partnerima, u tim trenucima najbolje su razumjele jedna drugu, ali eto… Život je sve brži i komplikovaniji i vremenom su izgubile svaki kontakt, a šteta, negdje im se energije poklapaju. Zato je Nataša i jurila Seve da urade duet, međutim, ni to im se nije dalo - tvrdi izvor.

A Nataša je ovako govorila o druženju sa Sevetinom i njihovim razgovorima o privatnim temama:

- Nekoliko puta smo pričale o tome, ali to su stvari gdje ni ona ni ja nismo pjevačice, samim tim te stvari nisu za novine… Tad smo samo dvije žene, dvije majke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.