VRIJEME OTREŽNJENJA

Dive koje su u sjenu bacile umjetne ljepotice

Rekle „ne“ botoksu, farbanju kose, „pumpanju“ grudi i stražnjice...

Endi Mekdauel i Helen Miren. Društvene mreže

7.6.2023

Dženifer Aniston (Jennifer, 54) je na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da ima sijede pramenove.

Video je, zapravo, reklama za njen brend za njegu kose „LolaVie“. Pratiteljima je predstavila novi proizvod - masku koja bi se na kosu trebala nanositi jednom sedmično kako bi se spriječilo njeno lomljenje.

U komentarima su uslijedile pohvale zato što nije ofarbala kosu, odnosno prekrila sijede.

 Pravo lice

Glumica nije usamljen slučaj u svijetu poznatih koji su zasićeni trendovima vječne mladosti, savršenog lica bez bora, kose bez sijedih, tijela i lica „napumpanog“ hemijom.

Sve više je onih koji pokazuju svoje pravo lice i na taj način oduševljavaju javnost.

Na nedavno održanom Filmskom festivalu u Kanu Helen Miren (Mirren, 77), glumica koja je rekla da uživa u starosti, na crvenom tepihu je u sjenu bacila dvostruko mlađe od sebe.

Ona je i prošle godine na crvenom tepihu oduševila s kolegicom Endi Mekdauel (Andie MacDowell, 65), koja je odbila farbati kosu i robovati savremenim trendovima vječne mladosti i umjetne ljepote.

- Osjećam se iskrenijom i moćnijom, kao da se ne pretvaram, kao da prihvatam sebe tu gdje jesam. Osjećam se ugodno. I na mnogo načina, mislim da je sve to upečatljivije na mom licu. Jednostavno, osjećam da mi to odgovara - istakla je Endi.


Dženifer Aniston. Društvene mreže

XXL usne

Nastupa li vrijeme otrežnjenja - jer sve ove dive rekle su „ne“ botoksu, farbanju kose, „pumpanju“ grudi i stražnjice, XXL usnama, a opet su neprikosnovene kraljice crvenog tepiha - ostaje da se vidi.

 „Bolesni“ trendovi

Sara Džesika Parker (Sarah Jessica, 58) je bez imalo kompleksa svoje sijede „prošetala“ Njujorkom. Zvijezda serije „Seks i grad“ pokazala je da je i ona iznad, po mnogima, „bolesnih“ trendova ljepote.

Džulija Roberts (56), Meril Strip (74), Džudi Foster (61) su među divama koje plijene prirodnim izgledom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.