MUZIKA

Fedde Le Grand priredio spektakl u Sarajevu

Avaz.ba

1.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+20

Ljubitelji elektronske muzike sinoć su imali priliku uživati u bitovima jednog od najboljih di-džejeva, Fedde Le Granda.

Popularni di-džej koji se već godinama nalazi na DJ Mag Top 50 listi, zadnji put je u BiH nastupao 2009. godine, pa nije iznenađujuće što je ''My Face'' sinoć bio krcat. 

Tokom koncerta, koji su organizirali Sarajevo Clubbing i Sol Azur - Buena Vista, nekoliko stotina posjetilaca zajedno je plesalo u ritmu bitova Fredde Le Granda.

Di-džej setovi ovog holandskog producenta sadrže energiju sa akustičnim bitovima i elektro utjecajem. Njegova muzika je muzika današnjice i budućnosti u klubovima, što je potvrdio i sinoćnji nastup u sarajevskom "My Face".

Osim zvijezde večeri, goste su zabavljali ''Drop department'', duo mladih i uspješnih sarajevskih producenata Ademira i Alena. ''Drop department'' predstavlja jedne od vodećih umjetnika u elektronskoj muzici u ovom dijelu Evrope.

Sinoć je također nastupao i ADOT, bosanski di-džej koji spada u skupinu di-džejeva poznatih širom Balkana. 

Uvjereni smo da će nastup velikog di-džeja ostati dobro urezan u sjećanje Sarajlija, te da će s nestrpljenjem čekati sljedeći koncert, na koji nadamo se, neće čekati ponovo osam godina. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.