REAKCIJE

Pecikoza: Nisam bio na korona-derneku

Tužit ću sve one koji nastave objavljivati moje ime i širiti laži, rekao Pecikoza

Pecikoza: Na pecanju sam, odmaram se. Avaz

Piše: Avaz.ba

5.5.2020

Nakon sinoćnjeg korona-partyja u Sarajevu te objavljivanja snimka na kojem se, između ostalih, navodno nalazi i Fahrudin Pecikoza, on je u izjavi za "Avaz" oštro demantirao da je bio u "Golf klubu".

- Zbog mnogih prijatelja i poznanika koji me pitaju i zovu da vide gdje sam i šta radim, još jednom želim ponoviti da sam u Mostaru. Nisam bio u "Golf klubu", niti bih prisustvovao da sam dobio poziv iz razloga što ne slavim ni svoj rođendan, a kamoli tuđi. Nadalje, ramazan je i čuvam se bilo kakvih masovnih okupljanja, a prije svega poštujem zakon i mjere koje su donijeli štabovi. Ja sam na pecanju, ovdje sam u samoizolaciji, odmaram se - rekao je Pecikoza, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo.

 

Pecikoza: Na pecanju sam. Avaz

Dodaje da je na pojedinim portalima pročitao da je Naša stranka imala pres-konferenciju te da su ga pozvali na ostavku.

- Policija je napravila zapisnik i može se doći do imena i prezimena osoba koje su prisustvovale. Tužit ću sve one koji nastave objavljivati moje ime i širiti laži. Dosta sam tolerisao laži, ali ovo prelazi svaku mjeru. Mogu sada tražiti ostavku Peđe Kojovića, koji širi laži o meni. Portali koji su objavili moje ime, nakon pola sata su ga izbrisali. Jasno mi je da postoje zlonamjerne osobe, ali da jedan ozbiljan političar traži moju ostavku na osnovu laži, govori o njemu da je spreman da se služi lažima u političkoj borbi - dodao je Pecikoza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.