SD "OBILIĆEVO"

SPS predstavila kandidate, prvi predizborni skup u Banjoj Luci

Skupu je prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sa delegacijom

Predsjednik SPS-a Goran Selak. BN TV

H. J. I.

3.9.2022

Кampanju smo započeli veličanstvenim skupom u Banjoj Luci, a završit ćemo je pobjedničkim slavljem jer će SPS biti pobjednik ovih izbora, poruka je sa predizbornog skupa Socijalističke partije Srpske koja je večeras održana u Sportskoj dvorani Oblićevo u Banjoj Luci. 

SPS je predstavila kandidate i nosioce liste "SPS - Socijalistička partija Srpske - Goran Selak" za sve izborne jedinice u RS, kao i kandidata za predsjednika RS Neđu Đurića, a gosti SPS su bili predsjednik Pokreta Socijalista i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sa delegacijom, kao i predsjednik Saveza penzionera i potomaka i osnivač i prvi predsjednik Socijalističke partije RS Dragutin Ilić.


"Još jedan historijski rezultat"

Predsjednik SPS-a Goran Selak poručio je da je ponosan na sve što su članovi SPS postigli u protekle dvije godine koliko postoji SPS. Selak je poručio da je uvjeren u još jedan historijski rezultat SPS, te da će nakon izbora SPS sa još većim kapacitetom nastaviti da se bori za narodne politike.

- Ponosam sam na sve vas, jer znam šta smo sve zajedno prošli od 12. marta 2020. godine. Stali smo rame uz rame i dobili smo povjerenje građana u 23 lokalne zajednice gdje imamo svoje predstavnike u parlamentma. U Banjoj Luci smo radom i rezultatima postali treća partija po snazi. U ove izbore idemo još jači, sa programom RS iznad svega i sa najboljim kandidatima. Već sada znamo da bez podrške SPS neće biti moguće formirati buduću Vladu. SPS nema šefove ni u tajkunima ni u stranim ambasadama. Mi odgovaramo samo narodu RS. Naša politika i naš program je RS iznad svega i ponosan sam što imamo podršku i Saveza penzionera i naše braće iz Srbije - istakao je Selak.

Predsjednik Pokreta Socijalista Aleksandar Vulin u obraćanju je istakao da je RS i Srbiji potrebna ljevica koja brine o socijalnoj pravdi, ali i o nacionalnim ciljevima.


Aleksandar Vulin. BN TV

- Imamo pravo i obavezu da budemo jedinstveni i okupljeni. Ne vjerujte da iko drugi može da brine o vama i da vas voli kao što vas voli Srbija. A znam da niko ne voli Srbiju, kao što je voli RS - poručio je Vulin.


"Jedinstvo srpskog naroda"

Кandidat za predsjednika RS ispred Socijalističke partije Srpske Neđo Đurić pozvao je građane da podrže politike SPS i da učestvuju u promjenama koji slijede.

- Ne želim da nam RS ostane pusto ostrvo. Želim da pošljaem poruku da je istinski patriotizam da nam djeca uče naš jezik, da ovdje živimo i radimo i da sami gradimo budućnost. Treba nam jedinstvo srpskog naroda. I da niko više nema pravo da dijeli Srbe na patriote i izdajnike. Inzistirat ćemo da u narednom priodu jačamo RS a ne da je rasprodajemo. Po prirodnim resursima smo najbogatiji u Evropi, a po svim drugim parametrima smo na posljednjem mjestu. To ćemo da promijenimo. Znanje i struku ćemo uvesti na velika vrata, jer to od nas traži narod - rekao je Đurić.

Poštovani čitaoci, ovo je nova Facebook stranica portala Avaza. Za pobjedu istine nad lažima, kliknite na ovaj link i zapratite stranicu Avaz.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.