SARAJEVO

Sve spremno za sajam INTERIO 2019.

Učestvovat će kompanije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije, Austrije, Italije, Njemačke, Švedske, Danske, Švicarske i Turske

S ranijih sajmova

Avaz.ba

11.3.2019

Drvna industrija jedna je od najznačajnijih grana industrije u BiH koja iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate u proizvodnji i izvozu, a predstojeći sajam INTERIO prilika je za predstavljanje najboljih predstavnika ove industrije, istaknuto je u Centru „Skenderija“.    

Direktor KJP Centar „Skenderija“ Amer Kapo je na pres-konferenciji kazao da će 36. izdanje Međunarodnog sajma namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije INTERIO biti održano od 13. do 17. marta.



- Ova manifestacija otvara sajamsku sezonu u Centru „Skenderija“, a učestvovat će kompanije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije, Austrije, Italije, Njemačke, Švedske, Danske, Švicarske i Turske. Kada je riječ o broju izlagača, do petka smo imali oko 80 prijavljenih. Za posjetioce sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati uz slobodan ulaz – naveo je Kapo, dodajući da će sajam biti održan u tri dvorane i pratećim prostorima, kao i da će biti sajamskih popusta, nagradnih igara i drugih sadržaja.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.