LIČNOST DANA

Fahrudin Mešković Fehro: Obećanje je dug

Pripremio se da na što bolji način ugosti navijače Crne Gore

Mešković: Nije zaboravio. Facebook

Piše: Al. B.

23.9.2022

Mnogi su možda već bili i zaboravili, ali Fahrudin Mešković Fehro nije, pa se ovih dana pripremio da na što bolji način ugosti navijače Crne Gore uoči današnjeg meča nogometnih reprezentacija dvije susjedne i prijateljske države.

Da će vrata svog nadaleko poznatog restorana “Kod Fehre” u blizini Lašve otvoriti za drage goste, Fehro je najavio još u junu, nakon što su bh. navijači u Podgorici dočekani na najljepši mogući način, a navijačka grupa “Ultra Crna Gora” organizirala prikupljanje novca za kupovinu kombija koji su grupi bh. navijača zapalili oni koji ni jednima ni drugima ne žele dobro.

Ovakav gest, ali i kompletna atmosfera tokom i poslije prve utakmice dvije nacionalne selekcije poslali su snažnu poruku svijetu, učvrstili prijateljske veze Sarajeva i Podgorice, a valjda i posramili sve one što ljubav prema svojoj zemlji i reprezentaciji pokazuju vrijeđajući druge.

Prema najavama, očekuje se oko 500 navijača Crne Gore, a Mešković je spreman da im definitivno odgovori na “provokacije” te na licu mjesta, između ostalog, objasni razliku i pokaže da ne postoji nikakav “burek sa sirom”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.