TROPSKI RAJ

Otok Rangali, čarolija usred Indijskog okeana

Bajkoviti Maldivi smješteni u sredini Indijskog okeana, sadrže preko 1.000 otoka od kojih je 200 naseljeno

Otok Rangali. AGENCIJE

A. F.

30.9.2021

Jeste li kada razmišljali o tropskom raju? Ako jeste, dobro je znati da samo jedno mjesto na svijetu nosi tu titulu s potpunim opravdanjem, a to su Maldivi. Donedavno zaštićeno područje i izgubljeni raj, danas predstavlja mjesto koje su mnogi zamišljali upravo tako s tirkiznim lagunama, bijelim pješčanim plažama i koraljnim grebenima.


Maldivi raj za turiste. AGENCIJE

Bajkoviti Maldivi smješteni u sredini Indijskog okeana, sadrže preko 1.000 otoka od kojih je 200 naseljeno. Klima je suptropska s kišnim razdobljima od 5. do 10. mjeseca kada se ne preporuča putovanje, jer ipak pravo zadovoljstvo predstavljaju svakodnevna opuštanja na rajskim plažama.


Conrad Maldives Rangali. AGENCIJE

Maldivi su zasigurno pri samom vrhu najomiljenijih destinacija za ronioce diljem svijeta, jer ipak se radi o proučavanju bogatog podvodnog svijeta gdje obitavaju morska bića koje niste mogli ni zamisliti. Ribice svakakvih boja te velik broj kornjača.

Od brojnih otoka koji su usmjereni za razvoj turizma, najviše se ističe upravo Rangali. Taj je otok veliku popularnost stekao zahvaljujući poznatom hotelskom kompleksu što se ovdje nalazi, a koji posjeti velik broj turista svake godine, Conrad Maldives Rangali Island resort.

Cijelo hotelsko naselje je pravi odraz savršenstva. Vrhunski smještaj koji uključuje vile s pogledom na okean, a u neposrednoj blizini hotela nalaze se tropske ribice i ostala čarobna morska bića, među njima i morski psi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.