POPULARNA DESTINACIJA

Barbados, suncem okupana zemlja

Slike koje ste dosada gledali u časopisima odjednom su oživjele upravo pred vama

A. F.

Barbados

Foto: AGENCIJE


Vjerojatno će se većina složiti kako su Karibi jedno od najljepših mjesta na cijelom planetu. Njihova raznovrsna ponuda po pitanju rajskih plaža te neodoljive okolice stavlja ih u sam vrh. Barbados su još jedan dokaz svemu navedenom, budući da se po mnogima radi o suncem okupanoj zemlji. Kristalni pijesak, mnoštvo laguna i ljubazni domaćini samo su dio čarobne ponude.

Barbados je otočna država smještena u Karipskom moru. To je tropski otok u čijoj unutrašnjosti postoji bujna vegetcija i brojne močvare dok je obala rezervirana za tirkizne oaze okupane suncem i laganim povjetarcem.

Poznat je kao država s najvišim standardom na svijetu, a osim toga radi se o jednoj od najpopualrnijih turističkih destinacija koju svake godine posjeti velik broj turista, svih onih sretnika koji su imali mogućnost krenuti prema Barbadosu.

Slike koje ste dosada gledali u časopisima odjednom su oživjele upravo pred vama. Službeni jezik je engleski, a osim toga ljubaznost domaćina je dobar preduvjet kako ćete na otoku imati odmor kakvom ste se nadali.

Cijeli otok ispunjen je golfskim terenima, što i nije čudno jer se ipak već duže vrijeme radi na propagiranju eltinog turima. Osim golfa postoje i drugi sadržaji u kojima možete uživati. Poznata gusarska špilja u kojoj su se snimali “Pirati s Kariba” pravi je doživljaj, ali zbog plime i oseke ulazak je na vlastitu odgovornost.

Više o:

Karibi Barbados
NA VRH

Podijeli članak na