JET SET

Muž u zatvoru: Razvodi se Jelena Jevremović

( Privatna arhiva)

Avaz.ba/Kurir

18.12.2017

Kćerka pokojnog pjevača Mikija Jevremovića Jelena razvodi se od supruga Predraga Nedeljkovića, koji je ljetos uhapšen zbog posjedovanja velike količine narkotika i oružja.

Kako Kurir saznaje, nekadašnja pjevačica i odnedavno spisateljica nedavno je podnijela zahtjev za razvod braka zbog brojnih laži i uvreda koje doživljava od muža i njegovih najbližih.

Život u Parizu

- Ugasila se ljubav koja je trajala punih devet godina. Ko bi rekao! Svi su bili ubijeđeni da će Jelena i Peđa do groba biti zajedno jer je njihov odnos zaista bio poseban. Jedno drugom su bili na prvom mjestu, pogotovo dok su živjeli u Parizu.

Prije nego što su se vjenčali, kad je Jevremović bila u jeku popularnosti, ona je napustila sve i otišla s njim u inostranstvo. Totalno mu se priklonila i prilagođavala. Rodila je dva sina, Tadiju i Lazara, koji su joj na prvom mjestu. Međutim, njihov odnos se poljuljao kad su se vratili u Beograd - otkriva dobro obaviješteni izvor i dodaje da su problemi u braku nastali kad je kćerka legendarnog pjevača posumnjala da se Nedeljković bavi nelegalnim poslovima.

Stavljena tačka na sve  


- U više navrata je nagovijestila mužu da treba da se ostavi toga, pa makar imali novca samo za najosnovnije potrebe. Međutim, to nije upalilo. On je uhapšen, a njoj je na vrat natovario dugove i prijetnje. Jelenu uhode i progone sa svih strana, doživljava svakodnevno psihička maltretiranja od njemu bliskih osoba.

Kako bi ostala normalna zbog djece, ona hrabro prelazi i preko toga. Međutim, morala je da stavi tačku na sve to. Kad je bila kod muža u posjeti, njihov odnos postao je hladan. On ju je razočarao na svim poljima, pogotovo jer je od nje skrivao mnoge stvari. Odlučila je da se razvede u miru zbog sinova, kojima će uvijek njihovog tatu predstavljati kao junaka, kakav on jeste u njenoj autobiografiji „Jedanaest dana“, koju je nedavno objavila - završava izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.