NAŠA TEMA

Preplanule ljepotice vladaju plažama

Piše: E. BAKIĆ – E. SKENDEROVIĆ

7.8.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Brojne poznate ljepotice kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz regiona jedva su dočekale ljetne temperature da uskoče u kupaće kostime koje su pripremile za ovu sezonu. Osim toga, to im je idealna prilika da pokažu isklesana tijela i bezbrižno uhvate boju na plažama.

Pozira na jahti

Na plažama su atrakcija poznate pjevačice, voditeljice te glumice koje se ne libe pokazati atribute i podijeliti ih sa pratiocima na društvenim mrežama. Najviše pažnje privlače, ipak, influenserice, koje svakodnevno časte svoje pratioce atraktivnim fotografijama.

Jedna od njih je i Erna Saljević, na čije fotografije niko ne može ostati ravnodušan. Za ljetnu destinaciju Saljević je izabrala Jadran, gdje je uživala sa svojim partnerom Bakirom.

- Prva stanica odmora Trogir pa za Hvar. Inače, draže mi je svakog vikenda pobjeći do mora nego uzeti odmor od petnaest radnih dana. Jesu li takve godine ili užasna ljubav prema moru, nisam sigurna – napisala je Saljević na Instagramu.

Nakon što je u Grčkoj snimala film, glumica Nina Seničar uživa u čarima ljeta, što je pokazala nedavno fotografijom na kojoj pozira na jahti. Mnogi su joj pozavidjeli, ali ovakvi odmori nisu rijetkost za glumicu s holivudskom karijerom.

Voditeljica N1 televizije Emela Burdžović boravi ovih dana u Splitu. Da je očarana splitskim plažama, pokazala je na fotografiji na kojoj pozira u zelenom kupaćem kostimu, a ovom prilikom nije izostao ni opis uz objavu.

- Žnjan je potpuno drugačiji. U samo godinu totalna preobrazba – poručila je Burdžović.

Ni njena kolegica Adrijana Kurtišaj, voditeljica OBN-a, koja ne objavljuje često atraktivne fotografije na društvenim mrežama, nije odoljela da ne pokaže vitku figuru, koju održava zahvaljujući napornim treninzima tokom cijele godine.

Fotošuting na Pelješcu

Kurtišaj je ove godine odlučila napuniti baterije u Malom Drveniku, a pozirala je na brodu.

Lijepa Mostarka Tea Bošković spojila je ugodno s korisnim. Osim što je uživala na hrvatskim plažama, vrijeme je iskoristila i za fotošuting, koji je radila na Pelješcu.

Samra Menzilović-Ćatić, voditeljica TV Alfa i manekenka, osim što se često fotografira u haljinama kreatorice Emine Husedžinović, nedavno je svoje zgodno tijelo pokazala i u Istri, gdje je ljetovala sa porodicom.

- Ako možete i oskudno odjeveni iznijeti eleganciju, onda možete sve. Šta ženi treba više osim mora i sunca – poručila je Menzilović-Ćatić.

Svaka žena mora da nauči da se odmara

Amra Ibrahimović, voditeljica Hayat televizije, ispušni ventil i odmor od svakodnevnih obaveza na televiziji potražila je na Jadranu.

- Svaka žena mora da nauči da se odmara, a svaki čovjek mora naučiti da joj to osigura – napisala je Ibrahimović, koja uživa u ljubavi s Ammarom Švrakićem.

Grčka avantura Nives Celzijus

Lijepe sunčane dane maksimalno koristi i Nives Celzijus, koja uživa u egzotičnim destinacijama Grčke.

- Moja grčka avantura – napisala je Celzijus.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.