LJEPOTICA

Adela Smajić: 22 muškarca borila su se za moje srce

Šou „Bachelorette” na "Telebaselu" proslavio kćerku nekadašnjeg nogometaša Partizana Admira Smajića

Razgovarao: Adi HODŽIĆ

8.3.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Atraktivna Adela Smajić već je nekoliko godina prepoznatljivo TV lice u Švicarskoj. Bila je angažirana kao voditeljica vremenske prognoze, a najveću popularnost je stekla kada se pojavila u glavnoj ulozi poznatog TV šoua “Bachelorette”, koji se emitirao na "Telebaselu". U tom šou 22 muškarca borila su se za Adelinu pažnju, a njen zadatak je bio da odabere jednog.

Kćerka nekadašnjeg sjajnog nogometaša beogradskog Partizana, a danas priznatog nogometnog stručnjaka Admira Smajića, iz Švicarske ja za „Avaz“

podijelila detalje sa snimanja.

Zanimljivo iskustvo

Kakav je osjećaj bio snimati TV šou “Bachelorette” ?

- Lijep je bio osjećaj da se toliko muškaraca bori za moju pažnju i srce. Nisam navikla da se baš toliko njih odjednom zanimaju za mene, ali je bilo veoma zanimljivo iskustvo.

Sigurno je bilo anegdota na snimanju?

- Kako da nije. Jedan od smiješnih događaja je bilo kad sam morala da skočim iz aviona pa mi je instruktor rekao na vratima kao da nešto nije uredu sa zaštitom i prosto me gurnuo. U momentu kad sam padala, mislila sam da neću preživjeti i onda sam shvatila, da se samo šalio. U tom momentu je bio horor, ali kad vratim film, bila je šala i smiješno.

Iskren savjet

 Šta se desilo s kandidatom kojeg ste odabrali u TV šou?

- Ništa. Ona je inače porijeklom iz Turske, a živi u Švicarskoj. Bili smo zajedno nekoliko sedmica, a onda je on raskinuo vezu sa mnom preko “Whatsappa” dok sam bila na Baliju na odmoru. Nema veze, bolje tako. Život ide dalje. Sada nemam momka, ali naravno puno njih upoznajem.

 Kolika Vam je otac podrška?

- On mi je najveća podrška u životu. Ne samo što se tiče karijere već i privatno. Uvijek mogu da dobijem dobar i iskren savjet od njega i uvijek ću znati da će taj savjet biti samo za moje dobro. Što je danas rijetko moguće naći. On mi je uvijek bio idol i heroj. Kad sam trebala da snimam “Bachelorette”, nije bio oduševljen, jer je mislio da će me snimati 24 sata čak i pod tušem. Ali, kada je čuo o kakvom je šou riječ, podržao me je.

Veza s Balkanom

- Moj otac je rođen u Bijeljini, a odrastao je u Teočaku. Mama mi je iz Beograda. Često dolazim na naše prostore, jer tu ljudi imaju osjećaj za ljepotu – dodaje voditeljica.

 Zanzibar je najljepši

- Posjetila sam mnoge destinacije, ali najljepše mjesto za mene je bilo Zanzibar, Tanzanija. Bijeli pijesak, tirkizno more i plavo nebo. Zaista predivno – otkriva Smajić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.