ESTRADA

Šta je s divom: Severina nikad mršavija

Crni kombinezon od lateksa koji je nosila isticao je njen uski struk i vitke noge

Screenshot

Avaz.ba

7.4.2019

Nakon što je sedmicama objavljivala stare fotografije, Severina Kojić najprije je otputovala na premijeru osme sezone "Igre prijestolja", a potom se vratila u Europu, prenosi Index.

Najveća regionalna zvijezda sinoć je nastupala u Cirihu, a snimke koje je objavila pokazuju da je u međuvremenu skinula značajan broj kilograma, štaviše da nikada nije bila mršavija.

Crni kombinezon od lateksa koji je nosila isticao je njen uski struk i vitke noge, a atmosfera u bekstejdžu sudeći po snimkama bila je jako vesela.

Posljednjih sedmica u regionalnim se medijima naširoko pisalo o navodnoj svađi Severine i njenih najbližih suradnika te o otkazanim koncertima. Šuškanja je dodatno potpirilo i to što je Severina otkazala nekoliko posljednjih koncerata.

- Naš odnos je i privatno i poslovno nepromijenjen i takav će i ostati. Radimo na promociji novog albuma, za koji nam stižu sjajne reakcije publike, stoga jedva čekamo i nadolazeću turneju", objasnio je nakon tih nagađanja njen PR-ovac Davor Grgin za Index.  

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.