BIVŠA ANĐELICA

Alesandra Ambrozio proslavila 39. rođendan

Poznata kao ljubiteljica sporta, ljepotica se često voli šetati plažama u minijaturnim bikinijima

L. K. P. / Avaz.ba

12.4.2020

Ambrozio: Proslavila 39. rođendan - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Umirovljena brazilska manekenka Alesandra Ambrozio (Alessandra Ambrosio) proslavila je 39. rođendan. Svjetsku je slavu stekla kao anđelica „Victoria's Secreta“, a uzdahe mnogih mami i danas gdje god se pojavila. Inače poznata kao ljubiteljica sporta, ljepotica se često voli šetati plažama u minijaturnim bikinijima i tako naglasak stavljati na bujno poprsje.

U 2020. godinu ušla je slaveći s dečkom Nikolom Odijem (Nicola Oddije) na jednoj od plaža u Brazilu, a nekoliko dana ranije na profilu na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u njegovom zagrljaju. Osim dečka, koji je inače Italijan, Alesandra je u novo desetljeće ušla u društvu kćerki Anje (11) i sina Noe (Noah, 7).

Od 2005. do 2018. partner joj je bio Džejmi Mazur (Jamie, 39), a s njim je dobila dvoje djece. Izvori bliski paru često su se znali šaliti da su toliko dugo opstali u vezi zato što su rođeni na isti dan, iste godine...

I dok je sada presretna zbog svake prilike koju je u životu dobila, karijeru je počela graditi od malena. S 11 godina operirala je uši radi estetike, a onda se bacila u manekenske vode. Na kurs manekenstva krenula je sa 12 godina, a već dvije godine nakon bila je u top 20 na takmičenju u Brazilu.

Nekoliko godina nakon operacije, shvatila je da nije bila uspješna i o tome je više puta javno progovorila. Isticala je kako je za nju to bilo jedno užasno iskustvo, ali i kako je neuspjeh obeshrabrio da pokuša napraviti neke druge plastične operacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.