KRALJEVSKA PORODICA

Megan i Hari dobit će milion dolara za prvi intervju

Razgovarat će s Oprah Vinfri ili Elen Dedženeris

Princ Hari i Megan: Glavna tema u svijetu. Agencije

Avaz.ba

14.4.2020

Nedavno su prestale sve pogodnosti i blagodati koje su Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) imali kao članovi kraljevske porodice. Kada je novac u pitanju, par je daleko od bankrota, kako neki pojedinci pišu. Njihov novac dolazi iz različitih izvora i, bez obzira na to što su napustili kraljevsku porodicu, nešto će i dalje dobivati.

A i s obzirom na to da su nakon napuštanja kraljice Elizabete postali gotovo glavna tema u svijetu, većina firmi i televizijskih kuća se bori da dobije ekskluzivu od trenutno najpoznatijeg para. 

Govori se kako će za samo jedan intervju dobiti vrtoglavih milion dolara. Prije nekoliko mjeseci, pojavila su se prva nagađanja kako će intervju dati Oprah Vinfri (Winfrey), ali postoji sumnja kako će ekskluziva ipak otići u ruke voditeljice Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres), s kojom je Megan privatno dobra. 

Izvori bliski vojvotkinji otkrivaju da Oprah ima najveću šansu za intervju, prenosi "Daily Star". Mnoge ljubitelje kraljevske porodice zanimalo je i kako će izgledati Harijevo ime u dokumentima, a britanski mediji došli su i do tog podatka. 

U dokumentu koji je Hari nedavno potpisao, stoji njegovo puno ime - princ Henri Čarls Albert Dejvid (Henry Charles Albert David), vojvoda od Saseksa. Ono što nedostaje je titula "njegovo kraljevsko visočanstvo", ali i kraljevsko prezime Montbaten-Vindsor (Mountbatten-Windsor), koje je dao svom sinu Arčiju (Archie).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.