PARA NA PARU

Novi izvor prihoda za Harija i Megan

Pripremaju se zarađivati održavanjem govora

Hari i Megan. Arhiva

Avaz.ba

25.6.2020

Princ Hari (Harry) i njegova supruga Megan (Meghan) očito se pripremaju zarađivati održavanjem govora jer su potpisali ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih osoba, među kojima su i bivši američki predsjednici.

Par će zastupati njujorška tvrtka "Harry Walker Agency", koju su angažirale i zvijezde poput bivših predsjedničkih parova  Barak i Mišel Obame (Barack i Michell)te Bila i Hilari Klinton (Bill i Hillary Clinton), kao i Opre  Vinfrej (Winfrey). 

Taj je potez jedan od prvih velikih koraka koje su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa (Sussex) poduzeli u pogledu financijske neovisnosti nakon što su u kanuaru objavili da se namjeravaju odvojiti od britanske kraljevske porodice i osamostaliti te dio života provoditi u Sjevernoj Americi.


Hari i Megan. Arhiva

Trenutno žive u Los Anđelesu, s jednogodišnjim sinom Arčijem (Archie).

U govorima će se baviti pitanjima poput rasne nepravde, ravnopravnosti spolova, zaštite okoliša i mentalnog zdravlja, što je za Harija važna tema o kojoj je govorio dijeleći s javnosti teškoće u svladavanju gubitka majke princeze Diane.

Govore će držati zajedno i pojedinačno, kažu osobe upoznate s njihovim planovima. Držanje govora važan je izvor prihoda za slavne jer najzvučnija imena mogu zaraditi i po sto tisuća dolara po nastupu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.