DODJELA NAGRADA

Nesuđene voditeljice Emija imaju koronu

Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je drugačija, rekla je Rančić

Đulijana Rančić. Agencije

Avaz.ba

21.9.2020

U noći s nedjelje na ponedjeljak upriličena je online dodjela nagrada Emi, a obje voditeljice nisu joj prisustvovale zbog pozitivnih testova na korona virus, piše "Daily Mail".

Poznata američka voditeljica Đulijana Rančić (Giuliana, 46), koja se udala za poduzetnika hrvatskih korijena Bila Rančića (Bill, 49), na društvenim mrežama otkrila je kako joj je cijela porodica pozitivna na Covid-19. 

- Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je drugačija - rekla je Rančić, koja radi za  radi za medijsku kuću E!, koja je tražila da se svi zaposlenici testiraju na koronavirus prije nego prisustvuju dodjeli nagrada.  


Vivika A. Foks. Agencije

Rančić je zahvalna što je saznala da je pozitivna prije nego je putovala i izložila druge ljude opasnosti od zaraze. Također, rekla je kako su pozitivni i njezin suprug Bil te sin Edvard (Edward. 8). No, kaže kako se osjećaju dobro.

 Vivika A. Foks (Vivca Fox 56) druga je nesuđena voditeljica ovogodišnje dodjele Emija koja je također pozitivna na korona virus.  

- Užasno mi je žao što ne mogu biti sa svojom E! porodicom večeras. Nažalost, pozitivna sam na koronavirus, pa sam u kućnoj samoizolaciji - rekla je Vivika.

Dodjelu su naposljetku vodili Nina Parker i Brad Goreski. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.