LOTO DJEVOJKA

Suzana Mančić 64. rođendan proslavila u pidžami

Na društvenim mrežama objavila je fotgrafiju sa rođendanskom tortom i svjećicama, a iza nje nalazi se velika korpa sa bijelim ružama pored koje je i čestitka

Suzana Mančić. Agencije

L. K. P.

23.11.2020

Nekadašnja fatalna loto djevojka i poznata voditeljica Suzana Mančić napunila je jučer 64. godine, a rođendan je proslavila u svom domu.

Na društvenim mrežama objavila je fotgrafiju sa rođendanskom tortom i svjećicama, a iza nje nalazi se velika korpa sa bijelim ružama pored koje je i čestitka.


Uvijek dotjerana lijepa Suzana pozirala je u pidžami, ali ipak ono što su svi primjetili je da ima kompletno sređenu frizuru i šminku.


-Skromno, ali sa puno ljubavi - napisala je Suzana, koja se 2018. godine vjenčala sa grčkim biznismenom Simeonom Okomokosom (Ocomokos).


- Moj prvi brak je stvarno bio iz ljubavi. Što se tiče drugog braka, dokazano je da se volim sa Simom, jer smo 20 godina u vezi. Drugačijim očima sam gledala drugu priliku, od prve. Udala sam se prvi put iz velike ljubavi, ali kao što vidite ljubav je kvarljiva roba i ona nestane - izjavila je Suzana nedavno za srbijanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.