EGZOTIČNA MJESTA

Bosanska influenserica na Karibima proslavila godišnjicu braka

Irma Čamdžić, na Instagramu poznatija kao Irma Divine uživala je u ovom mondenskom mjestu sa suprugom i troje djece

Irma Čamdžić: Na Instagramu poznatija kao Irma Divine. Instagram

Piše: L. K. P.

8.6.2021


Bosanskohercegovačka influenserica Irma Čamdžić, na Instagramu poznatija kao Irma Divine, prije nekoliko dana proslavila je godišnjicu braka na bajkovitim Karibima.




Čamdžić je uživala u ovom mondenskom mjestu sa suprugom i troje djece. Instagram

- Tačno deset godina smo zajedno suprug i ja. Mislim da se nijedan poklon ne može mjeriti s putovanjem koje je satkano od mnoštvo uspomena. Radujem se uvijek posjeti egzotičnih mjesta. Nekako sam po prirodi takva i egzotika i zelenilo čini da se osjećam fantastično i dovoljno inspirisano. Odlazak na Karibe je definitivno najbolja odluka koju možete donijeti - priznala je influenserica.


Odlazak na Karibe je definitivno najbolja odluka. Instagram

Čamdžić je uživala u ovom mondenskom mjestu sa suprugom i troje djece koji su najviše uživali u kreativnim aktivnostima hotela te samoj plaži.


Najljepša stvar se desila na samom kraju. Instagram


- Najljepša stvar se desila na samom kraju. Suprug je bio dovoljno romantičan i priredio nam večeru u dvoje na plaži uz svijeće, lagani povjetarac i muziku. Zahvalna sam Bogu što sam imala mogućnost obaviti još jedno putovanje gdje sam skupila dovoljno energije za nove poslovne poduhvate - zaključila je Čamdžić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.