SLOBODA

Milenko Bošnjaković više nije šef struke Tuzlaka

Bošnjaković: Nije postigao dogovor sa rukovodstvom kluba. Arhiv

Piše: Avaz.ba

13.12.2019

Fudbalski klub Sloboda mora krenuti u potragu za novim šefom stručnog štaba, nakon što nije dogovoren nastavak saradnje sa Milenkom Bošnjakovićem.

- FK Sloboda Tuzla želi se zahvaliti g. Bošnjakoviću na pomoći pri stabilizaciji prvog tima u jako teškom periodu za naš klub. Krajnjim naporima kao i svojim autoritetom g. Bošnjaković je uspio zadržati timski duh i ispraviti zateklu atmosferu kako u svlačionici tako i van nje. Preuzimanjem prvog tima i prekidom privatnih obaveza pokazao je koliko mu FK Sloboda znači na čemu smo mu duboko zahvalni. FK Sloboda sada kreće u nove operativne i takmičarske izazove, a g. Bošnjakoviću ovim putem želimo puno uspjeha i zdravlja i nadamo se da ćemo u skoroj budućnosti ponovo imati priliku da zajedno sarađujemo pod, nadamo se, mnogo boljim okolnostima, saopćeno je iz FK Sloboda.

Bošnjaković je, podsjetimo, na klupu Slobode došao tokom drugog dijela jesenje polusezone iz gradskog rivala FK Tuzla City.

FK Sloboda se nakon 19 kola nalazi na desetom mjestu sa 17 bodova i u drugom dijelu sezone vodit će grčevitu borbu za opstanak. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.