BIH

Sarajlije tražile srodnu dušu u Alta Shopping Centru

Sponzorirani tekst

15.2.2018

Prvi organizirani spoj na brzaka, ili speed date, održan je jučer u Alta Shopping Centru. Odvažne Sarajke i Sarajlije odlučili su okušati ljubavnu sreću ovog Valentinova, ili se barem dobro zabaviti. Alta Shopping Centar je prvi tržni centar u Bosni i Hercegovini koji je organizirao događaj s ciljem upoznavanja samaca i rađanja novih ljubavi. Svim učesnicima su podijeljeni bedževi s brojevima i svakih 10 minuta su se mijenjali partneri za stolom. 

"Ne znam jesam li pronašla ljubav svog života, ali simpatičan mladić mi je zapeo za oko", kazala je Anela, jedna od učesnica speed date-a. 

Za one koji nisu imali hrabrosti dogovoriti idući sastanak s osobom koja im se svidjela, omogućeno je korištenje stidljivog kutka, mjesta gdje su mogli da predaju organizatorima svoje lične podatke i broj osobe koja im se svidjela. 

"Pričao sam s jednom djevojkom koja je stvarno super. Imamo isti ukus za muziku, volimo životinje... ali bilo mi je glupo da je odmah pitam za izlazak. Ostavio sam organizatorima svoje podatke i broj njenog bedža. Ako je i ona uradila isto, organizatori će nas kontaktirati, a ja ću znati da me intuicija nije prevarila" zaključio je Mirza, također jedan od sudionika speed date-a.

Speed date-u su nazočili i bh. influenceri Teisa Asiet i Selver Fajković. "Zabava je bila super, a da li smo i dalje single, to nećemo otkriti" uglas su kazali Teisa i Selver. 

Koliko ljubavi će se izroditi zahvaljujući speed date-u Alta Shopping Centru, niko ne može reći. Ipak, s obzirom na zavidan broj onih koji su sudjelovali u speed date-u, jasno je da Sarajevu treba više ovakvih događaja. 

Alta Shopping Centar se ponosi što je prvi tržni centar u Bosni i Hercegovini koji je svojim posjetiteljima i kupcima darovao speed date. Nadamo se da će i drugi tržni centri slijediti primjer Alta Shopping Centra organiziranjem događaja koji spajaju ljude i slave ljubav. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.