EMOTIVAN STATUS

Prašović-Gadžo: Svila moja, ljubav duše moje je preselila

Zahvaljujem vam dragi prijatelji što ste moj bol proteklih dana olakšavali podrškom i riječima utjehe, poručila je Prašović-Gadžo

A. J.
  • Sanela s majkom: Zahvalila ljekarima i prijateljima

    Sanela s majkom: Zahvalila ljekarima i prijateljima

    Foto: Facebook


Zastupnica Saveza za bolju budućnost u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović - Gadžo objavila je da je umrla njena majka. Ovu tužnu vijest Sanela je u emotivnom statusu podijelila sa svojim pratiocima na Facebooku.

- Svila moja, ljubav duše moje, moja snaga i moja hrabrost je preselila. Zahvaljujem vam dragi prijatelji što ste moj bol proteklih dana olakšavali podrškom i riječima utjehe.

Detalje o vremenu dženaze objavit ću naknadno. Zahvaljujem osoblju službe Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo i liječnicima i medicinskom osoblju Opće bolnice i dragom prijatelju Ismetu Gavrankapetanoviću na svemu što su poduzimali. Hvala mojim voljenim prijateljicama Arijani, Azri, Dalidi, Davorki, Aidi i Mariji sto su bile uz mene u proteklim teškim i bolom ispunjenim danima.

Molim dragog Allaha da se smiluje mojoj majci, podari joj lijepi Džennet i oprosti sve grijehe. ''Inna Lillahi ve inna ilejhi Radži’un – Svi smo Allahovi i svi se njemu vraćamo' - napisala je Prašović-Gadžo u emotivnom statusu.

  • Status koji je objavila Prašović-Gadžo

    Status koji je objavila Prašović-Gadžo

    Foto: Printscreen


NA VRH

Komentari

Podijeli članak na