EMOTIVAN STATUS

Prašović-Gadžo: Svila moja, ljubav duše moje je preselila

Zahvaljujem vam dragi prijatelji što ste moj bol proteklih dana olakšavali podrškom i riječima utjehe, poručila je Prašović-Gadžo

Piše: A. J.

13.6.2021

Sanela s majkom: Zahvalila ljekarima i prijateljima. Facebook

Zastupnica Saveza za bolju budućnost u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović - Gadžo objavila je da je umrla njena majka. Ovu tužnu vijest Sanela je u emotivnom statusu podijelila sa svojim pratiocima na Facebooku.


- Svila moja, ljubav duše moje, moja snaga i moja hrabrost je preselila. Zahvaljujem vam dragi prijatelji što ste moj bol proteklih dana olakšavali podrškom i riječima utjehe.


Detalje o vremenu dženaze objavit ću naknadno. Zahvaljujem osoblju službe Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo i liječnicima i medicinskom osoblju Opće bolnice i dragom prijatelju Ismetu Gavrankapetanoviću na svemu što su poduzimali. Hvala mojim voljenim prijateljicama Arijani, Azri, Dalidi, Davorki, Aidi i Mariji sto su bile uz mene u proteklim teškim i bolom ispunjenim danima.


Molim dragog Allaha da se smiluje mojoj majci, podari joj lijepi Džennet i oprosti sve grijehe. ''Inna Lillahi ve inna ilejhi Radži’un – Svi smo Allahovi i svi se njemu vraćamo' - napisala je Prašović-Gadžo u emotivnom statusu.

Status koji je objavila Prašović-Gadžo. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.