SARADNJA S POMOZI.BA

Veliko srce Edina Džeke: Potpisani dres Intera na aukciji

Aukcija će trajati do petka u 21 sat, nakon čega ćemo kontaktirati tri osobe sa najvećom ponudom i ostaviti im vrijeme do subote u 13 sati da potvrde svoju ponudu, navodi se na Facebook stranici Udruženja Pomozi.ba

Piše: N. Aj.

10.11.2021

Edin Džeko. Pomozi.ba

Edin Džeko još jednom je dokazao koliko srce ima i želju da pomogne drugima.

Naime, on je zajedno s Udruženjem Pomozi.ba pokrenuo humanitarnu akciju.

Napadač Intera i kapiten nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko, zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba, pokreće humanitarnu aukciju.

U to ime, na aukciju stavljamo potpisani dres Intera Edina Džeke, a u ovoj aukciji mogu učestvovati svi, ostavljanjem ponuda u komentare ovog posta - piše na Facebook stranici Udruženja Pomozi.ba.

Sav prihod od prodaje dresa ići će u Fond Udruženja Pomozi.ba "Sportisti za život", kojeg su upravo i osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović.


- Iz njega smo tokom ove godine već podijelili 90.000 KM namjenskih sredstava za liječenje oboljelih bh. građana.

Pravila aukcije su jednostavna. Svi koji žele učestvovati u aukciji, sa svog ličnog profila, na kojem stoji isključivo ime i prezime (nećemo u obzir uzimati lažne profile), u komentaru mogu napisati ponudu za dres. Ukoliko neko premaši tu ponudu, ista osoba može ponovo staviti novu ponudu.

Aukcija će trajati do petka u 21 sat, nakon čega ćemo kontaktirati tri osobe sa najvećom ponudom i ostaviti im vrijeme do subote u 13 sati da potvrde svoju ponudu, nakon čega ćemo objaviti pobjednika aukcije za dres Edina Džeke.

Početna cijena dresa je 150 KM - navodi se na Facebook stranici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.