NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Reklama preča od povratnika

U dananjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" donosimo analizu kako je propao Izborni zakon. I ove godine glasat ćemo kao i do sada

Piše: Avaz.ba

4.1.2022

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Reklama preča od povratnika.

Kako ne Fadil Novalić izdao i povratnike! Iako su predsjednici najvećih političkih partija insistirali na tome da za podršku povratku u 2022. godini bude izdvojeno najmanje 1,5 posto budžeta FBiH, a u davanju takvih obećanja prednjačili kadrovi SDA s predsjednikom Bakirom Izetbegovićem na čelu, Vlada FBiH usvojila je prijedlog budžeta u kojem su ona ignorirana.

Istraga o ubistvu sarajevskih policajaca: Šta je automafijaš Žižan rekao tužiocima. Automafijaš s Pala Marko Trifković Žižan, koji se dovodi u vezu s ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, ispitan je prošle sedmice u Tužilaštvu Kantona Sarajevo, saznaje „Avaz“.

Komentar dana pisao je Danijal Hadžović: Talgom na Mars.

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" donosimo analizu kako je propao Izborni zakon. I ove godine glasat ćemo kao i do sada.

Satko Mujagić, inicijator protesta za mir u BiH govori za "Avaz": Građani ne žele podjele.

Ličnost dana je Zoran Maksimović: Neumorni humanitarac.

Nova godina je donijela novi udar na potrošače. Tako je bilo pitanje dana kada će se stalni puzajući rast cijena hrane i osnovnih prehrambenih namirnica pretočiti u val poskupljenja u ugostiteljskim objektima, poput kafića i restorana. I pizza postaje luksuz!

Uprkos silnim finansijskim injekcijama: Mostarski aerodrom hronično bez putnika.

Na strani Crne hronike donosimo: Je li bilo propusta u istrazi o zločinu u Sokolović-Koloniji - Osuđen jedan od pomagača ubice. Također, pročitajte zašto je Osnovni sud Bijeljina odredio jednomjesečni pritvor Miladinu J. (56) iz Ugljevika.

Glumac Nermin Tulić iz bolnice ekskluzivno govori za „Avaz“: Nije bilo najbolje, ali sada sam živnuo.

Na stranama Sporta čitajte: “Zmajevi” sutra putuju na “Croatia Cup”. Rusmir Cviko, bivši igrač i tim menadžer kluba s Grbavice, za “Dnevni avaz”: U Želji je uvijek pritisak.

Ovo printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.