ZBOG NOVIH SPECIFIKACIJA

Denuvo više nije dio Dying Lighta 2

Dying Light 2 bila je jedna od rijetkih igra s Denuvo zaštitom koja je izašla prošle godine, a da je pritom bila probijena

Najnovije ažuriranje je igri donijelo rješenja za određene probleme, ali isto tako i maknulo prepoznatljivu zaštitnu traku protiv piratiziranja. Noob

E. A.

2.2.2023

I to ne zato što se igra ne može odmah nabaviti ilegalnim putevima, već zbog toga što performanse brojnih PC igara najčešće pate kad je Denuvo u kombinaciji.

Dying Light 2 nakon godinu dana postojanja ukida ovu anti-piratsku zaštitu. Najnovije ažuriranje je igri donijelo rješenja za određene probleme, ali isto tako i maknulo prepoznatljivu zaštitnu traku protiv piratiziranja, piše portal Noob.

Dying Light 2 bila je jedna od rijetkih igra s Denuvo zaštitom koja je izašla prošle godine, a da je pritom bila probijena.

Ažuriranja u igri

Novo ažuriranje je također donijelo i podršku za tehnologiju DLSS 3. Cross-platform multiplayer između Xbox i PlayStation konzola je konačno omogućen.

Prepravljene su animacije fizike tijela i unaprijeđen je AI protivnika te bi to sve sada zajedno trebalo djelovati realističnije. Levelanje je dobilo novu razinu zvanu Legends koja bi trebala pomoći igračima tijekom end-game iskustva igranja.

Novi događaj

Povodom prve godišnjice izlaska Dying Lighta 2, u igri je tako krenuo event Bloody Anniversary. 

Riječ je o događaju u kojem će igrači morati izvršiti razne zadatke kako bi dobili određene nagrade u vidu drugačijeg izgleda lika te kozmetičkih stvari za paraglajder, maske i ostale sličnosti. 

Bloody Anniversary je vremensko-limitirani događaj koji će trajati do 8. 2. u 16:00 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.