PRESTALA S POROCIMA

Majli Sajrus uskoro će postati mama

Njezini fanovi tvrde da je prije par mjeseci imala trudnički trbušćić

Arhiv

Net.hr

16.10.2018

Ako je suditi po glasinama, Majli Sajrus (Miley Cyrus) očekuje svoje prvo dijete. Zvijezda popularne američke serije "Hannah Montana" viđena je kako u trgovini u Los Angelesu kupuje dječiju odjeću. Šuška se i da je prestala konzumirati alkohol i marihuanu. Pjevačica je prije par mjeseci viđena na aerodromu u Nešvilu  sa zaručnikom Liamom Hemsvortom (Hemsworth), a njezini fanovi tvrde da je već tada imala trudnički trbušćić.



View this post on Instagram

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Majli i Liam nagađanja o mogućoj trudnoći nisu željeli komentirati. Izvori bliski pjevačici tvrde kako je Majli s društvenih mreža obrisala sve fotografije kako bi "smanjila doživljaj".

Glasine o Majlinoj trudnoći kružile su i ranije. Naime, jednom je objavila fotografiju na kojoj je izgledala kao da je u drugom stanju. Kad su fanovi to primijetili, Majli se prilično naljutila i poručila im da su bezobrazni. Opravdavala se da je tada pretjerala s jelom te da joj se zato pojavio trbuh.

View this post on Instagram

My little angel and I.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Miley i Liam upoznali su se 2009. godine na snimanju filma "Posljednja pjesma". Tada su se počeli viđati, no u međuvremenu su nekoliko puta prekidali i mirili se. Glasine o navodnoj trudnoći počele su kružiti početkom avgusta. Liam se, navodno, već neko vrijeme želi skrasiti čemu se Majli dosad protivila pa je čak odgodila njihovo vjenčanje jer se nisu mogli dogovoriti kada će krenuti s osnivanjem porodice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.