JET SET

Dženifer Aniston u lateks haljini ispale grudi

Malo koga je ostavila ravnodušnim

Dženifer Aniston. Društvene mreže

Avaz.ba

30.3.2019

Američka glumica Dženifer Aniston (Jennifer) pozirala je u vrućem izdanju na krovu nebodera uz bazen u Malibu. U crnoj lateks haljini istaknula je preplanule noge, a duboki dekolte u kojem su joj ispale grudi, malo koga je ostavio ravnodušnim. Uz nju je na snimanju i doberman, a glumica za sada nije otkrila o kakvoj je kampanji riječ.

- Ženo izgledaš kao boginja za svoje godine. Imam 20 godina i vjeruj mi, palim se na tebe - komentirali su fanova na društvenim mrežama. 


Američka glumica Dženifer Aniston. Agencije

Dženifer je prošlog mjeseca proslavila rođendan na kojem je, navodno, bio i njezin bivši Bred Pit (Brad Pitt) . Zasada se šuška kako je glumica slobodna.


Američka glumica Dženifer Aniston. Agencije

Njezin posljednji suprug Džastinom Teruom (Justin Theroux), koji je opisao njihovu rastavu 2018. godine kao srceparajuću, nije joj se pridružio na rođendanskom tulumu. Govoreći o starenju, Dženifer je rekla kako njoj njezine godine koje dolaze ne smetaju, već da jedva čeka.

Američka glumica Dženifer Aniston. Instagram

- Ne samo da se fizički osjećate bolje u svom tijelu, nego i mentalno bolje. Zato što u dvadesetima, nisam znala ništa. Za mene, u tridesetim godinama samo sam pokušavala shvatiti sve oko sebe. Onda kada uđete u 40-te, sve vam je puno jasnije - objasnila je nedavno.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.