JET SET Američka glumica pozirala u vrućem izdanju

Dženifer Aniston u lateks haljini ispale grudi

Malo koga je ostavila ravnodušnim

Avaz.ba
30.03.2019 18:25

Dženifer Aniston

Foto: Društvene mreže

Američka glumica Dženifer Aniston (Jennifer) pozirala je u vrućem izdanju na krovu nebodera uz bazen u Malibu. U crnoj lateks haljini istaknula je preplanule noge, a duboki dekolte u kojem su joj ispale grudi, malo koga je ostavio ravnodušnim. Uz nju je na snimanju i doberman, a glumica za sada nije otkrila o kakvoj je kampanji riječ.

- Ženo izgledaš kao boginja za svoje godine. Imam 20 godina i vjeruj mi, palim se na tebe - komentirali su fanova na društvenim mrežama. 

  • Američka glumica Dženifer Aniston
    Američka glumica Dženifer Aniston Foto: Agencije

Dženifer je prošlog mjeseca proslavila rođendan na kojem je, navodno, bio i njezin bivši Bred Pit (Brad Pitt) . Zasada se šuška kako je glumica slobodna.

  • Američka glumica Dženifer Aniston
    Američka glumica Dženifer Aniston Foto: Agencije

Njezin posljednji suprug Džastinom Teruom (Justin Theroux), koji je opisao njihovu rastavu 2018. godine kao srceparajuću, nije joj se pridružio na rođendanskom tulumu. Govoreći o starenju, Dženifer je rekla kako njoj njezine godine koje dolaze ne smetaju, već da jedva čeka.

  • Američka glumica Dženifer Aniston
    Američka glumica Dženifer Aniston Foto: Instagram

- Ne samo da se fizički osjećate bolje u svom tijelu, nego i mentalno bolje. Zato što u dvadesetima, nisam znala ništa. Za mene, u tridesetim godinama samo sam pokušavala shvatiti sve oko sebe. Onda kada uđete u 40-te, sve vam je puno jasnije - objasnila je nedavno.

Komentari

NA VRH