ESTRADA

Mia Borisavljević priznala da je opsjednuta

Svoje brojne pratioce na Instagramu jučer je obradovala viješću da uskoro priprema nešto novo, a gotovo svaku večer ima nastupe širom regije

F. MUSTAFIĆ

3.8.2019

Borisavljević: Plijeni ljepotom - Avaz
Borisavljević: Imam puno posla - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Popularna pjevačica Mia Borisavljević ovih dana ima pune ruke posla. Svoje brojne pratioce na Instagramu jučer je obradovala viješću da uskoro priprema nešto novo, a gotovo svaku večer ima nastupe širom regije.

Publika nas voli

Kontaktirali smo je jučer dok je s porodicom putovala iz Trebinja u Beograd, gdje je noć prije održala nastup pred brojnom publikom. Kako nam je kazala, za koji dan objavit će novu pjesmu, koja je, ustvari, uvertira za novi album.

- Objavila sam već pet pjesama, a namjeravam snimiti još pet, kako bih imala novi album. Bukvalno nastupam svaku večer u drugom gradu. Posla je zaista puno – kaže Borisavljević.

Pred publiku izlazi uz pratnju svog partnera Bojana Grujića, s kojim inače skupa nastupa.

- Publika nas voli. Nastupamo u Crnoj Gori, Bosni, Srbiji... Posla zaista imamo puno, pogotovo sada, jer je ljeto. Evo, dok putujem slušam sve ono što želim ubaciti u svoj repertoar. Opsjednuta sam poslom. Skidam stalno nove pjesme – ističe ona.

Ljetovanje s Emom

Mia i Bojan imaju jednogodišnju kćerku Emu, od koje se ne odvajaju. I jučer im je pravila društvo u automobilu.

- Uživamo u roditeljstvu. Beba Ema nas sluša kada je raspoložena. Ma, šalim se, dobra je ona. Planiramo 20. avgusta na ljetovanje. To je prvo more našoj Emi, pa ćemo vidjeti kako će to sve podnijeti – kazala je Mia.

Dodala je i da na ljetovanju neće samo odmarati.

- Iskoristit ćemo godišnji odmor da snimimo i neke spotove. Uvijek gledamo da spojimo ugodno s korisnim. Veselim se i odmoru – rekla je Borisavljević. 

Svijet šoubiza

- Gledam i strane spotove i pratim šta se dešava na svjetskoj sceni. Sve ono novo iz svijeta šoubiznisa pokušavam ubaciti u svoj repertoar. Pratim trendove preko svih društvenih mreža.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.