NOVI IZGLED

Maraja Keri konačno dotjerala liniju

Pjevačica je u uskim haljinama pokazala rezultate višegodišnjih napora

Keri: Pokazala novi izgled. Agencije

Avaz.ba

4.3.2020

Pjevačica Maraja Keri (Mariah Carey) godinama se bori s viškom kilograma, o čemu i često govori, a sada je pokazala da se trud isplati

Naporno je trenirala i bila na raznim dijetama te je isticala kako zbog viška kilograma ima manjak samopouzdanja. Izgleda kako je sada napokon zadovoljna u svojoj koži i to pokazuje na nastupima i društvenim mrežama.


Tokom turneje "The Butterfly Returns" u Las Vegasu pjevačica je u uskim haljinama pokazala rezultate višegodišnjih napora. Iako je izgubila kilograme, i dalje ima obline koje su njen zaštitni znak. 

Fotografije je podijelila na Instagramu, a njeni su je pratioci pohvalili.  

Prije nego što je smršavila i dovela svoju liniju u red, Maraja je često znala obući steznik. Jednom je prilikom obukla i premali, koji je toliko stisnuo da su joj zbog toga sve kretnje na nastupu bile čudne. Struk joj je u odnosu na grudi bio pretanak te se jasno vidjela linija na bokovima gdje joj se uski steznik urezao u tijelo. 

Prije godinu šuškalo se kako je Maraja u tajnosti ugradila želučani prsten i skinula 20-ak kilograma. Nakon što se u organizam ugradi prsten, smanjuje se pretjeran unos hrane i omogućuje da osoba nakon malog obroka osjeti sitost. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.