POŠLO PO ZLU Nurgul Ješilčaj podvrgla se plastičnoj operaciji

Turska glumica kaje se zbog botoksa

Izjavila da joj to više neće pasti na pamet

L. K. P. / Avaz.ba

Ješilčaj: Pokajala se

Foto: Agencije


Turska glumica Nurgul Ješilčaj (Nurgül Yeşilçay, 44) ponovo stiže na male ekrane. Proslavila se ulogom sultanije Kosem, a sada će glumiti u novoj seriji „Gulperi“.

U ovoj je pauzi od glume Nurgul napravila neke promjere. Bila je na dijeti i smršavila je sedam kilograma. Međutim, prije toga napravila je korak koji je pošao po zlu.

Glumica se podvrgla estetskoj operaciji te se odlučila staviti botoks. Međutim, tu nije imala sreće. Čini se kako botoks ne podnosi jer je burno reagirala. Bila je sva otečena. Izjavila je kako joj botoks i slične stvari više neće pasti na pamet.

  • Ješilčaj: Proslavila se ulogom sultanije Kosem

    Ješilčaj: Proslavila se ulogom sultanije Kosem

    Foto: Agencije


Inače, Nurgul je našim gledaocima poznata iz projekata „Ljubav i kazna“ i „Tuđi život“. Jednako je uspješna u pozorištu, na filmu i u serijama. Ona se može pohvaliti kao jedna od najplaćenijih i najprivilegiranijih turskih glumica.

Međutim, iz serije „Tuđi život“, Nurgul je sama odlučila otići i prestati glumiti. Razlog je bio što je TV ljubavnik psihički zlostavljao i ponižavao komentarima.

- Nije htio glumiti mog ljubavnika, a kada sam mu rekla da je to posao i da sam ja glumila prostitutke, odbrusio mi je da je to ono što najbolje znam - rekla je glumica svojevremeno. O svemu je progovorila nakon njenog odlaska iz serije.

Više o temi Glumica

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na