KLIMAV ODNOS

Razvode se Amal i Džordž Kluni?

Život u karantinu zadao posljednji udarac

Amal i Džordž Kluni: Imaju sina i kćerku. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

2.5.2020

Jedan od sigurno najintrigantnijih holivudskih brakova je onaj 58-godišnjeg glumca Džordža Klunija (George Clooney) i 41-godišnje advokatice za ljudska prava Amal Kluni (Clooney). Par koji svoju privatnost i porodični život čuva daleko od očiju javnosti, često se nađe na meti stranih tabloida, koji iznose nove informacije o navodnim bračnim problemima i mogućem razvodu. Izuzetak nije ni posljednje pisanje magazina "Globe", koji tvrdi kako se supružnici razvode, a sve usljed posljedica pandemije koronavirusa i života u izolaciji.

Izvor je za spomenuti medij ispričao kako je život u karantinu zadao posljednji udarac već klimavom odnosu bračnog para pa je oboje spremno na razvod.


Amal i Džordž: Kraj ljubavi ili nagađanja. Agencije

- Džordž nije naviknuo da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je cijeli odnos počeo gušiti i nikako joj se ne sviđa da konstantno mora čistiti za njim - rekao je izvor za spomenuti medij te dodao kako je oboje spremno za razvod braka, težak 500 miliona dolara.

Život u izolaciji tako je, ako je vjerovati pisanju američkog medija, presudio slavnom paru, koji je u braku dobio dvogodišnje blizance Elu (Ella) i Aleksandra (Alexander). No, službene potvrde navoda još nema, a s obzirom na to da se o njihovom razvodu već pisalo u nekoliko navrata, i ovu informaciju, dok ne postane službena, treba uzeti s rezervom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.