ŽIVOTNE DRAME

Oni su se odrekli svoje djece

Entoni Hopkins, Tom Džons i Lorens Fišburn otvoreno progovorili

Entoni Hopkins. Agencije

L. S. R. /Avaz.ba

8.6.2020

Entoni Hopkins  (Anthony Hopkins) šokirao je javnost kada je objavio da dvadeset godina ne razgovara sa svojom kćerkom Abigejl, te da ni ne zna da li ima unučiće, ali da ga nije ni briga za to.

On nije jedina ličnost iz svijeta šoubiznisa koja ima porodičnih problema. Svoje djece odrekli su se i Tom Džons (Jones) i glumac Lorens Fišburn (Laurence Fishburne).

Tom Džons  je sina Džonatana Berkerija  (Jonathan Berkery), dobio u kratkoj romansi sa manekenkom Ketrin Berkeri, a iako je DNK analizom potvrđeno da je on biološki tata, mladić ga nikada nije upoznao jer pjevač to jednostavno nikada nije želio. Umjesto u bogatstvu, sin Toma Džonsa živi kao beskućnik i nema naznaka da će se to ikada promijeniti. 

- Ne tražim njegov novac, samo želim da se upoznamo - izjavio je nesretni mladić. 


Inače, kada su se Tom Džons i majka njegovog sina upoznali, on je imao 47 godina, a ona 24 godine i nakon jedne strastvene noći muzičar se majci svog djeteta jednostavno nikada više nije javio.


Tom Džons. Agencije

I čuveni Morgeus iz Matriksa, glumac Lorens Fišburn odrekao se svoje kćerke zato što je 2010. snimila film za odrasle pod imenom Čipi Di.

Montana Fišburn je po ugledu na TV zvijezdu Kim Kardašijan (Kardashian), snimila intimni snimak, očekujući da će i ona preko noći postati slavna.

Međutim, nije se proslavila ni zaradila na snimku zbog male gledanosti. Inkasirala je samo 60.000 dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.