SVIJET SLAVNIH

Selena Gomez pokazala ožiljak od operacije

Sjećam se da mi je bilo jako teško pokazivati svoj ožiljak koji je nastao nakon transplantacije bubrega, ističe zvijezda

Selena Gomez. Agencije

Avaz.ba

25.9.2020

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez (28) na Instagramu je objavila fotografiju u jednodjelnom kupaćem kostimu te pokazala ožiljak od operacije transplantacije bubrega, piše "Daily Mail".

Gomez je operirana 2017. godine u sklopu procesa liječenja autoimune bolesti lupus, a novi joj je bubreg donirala bliska prijateljica Francia Raisa. 

Fotografija Gomez u kupaćem kostimu nastala je u dvorištu njenog doma, a glumica je tom prilikom sa svojima pratiteljima podijelila riječi o samopouzdanju koje osjeća.


Selena Gomez. Instagram

-Sjećam se da mi je bilo jako teško pokazivati svoj ožiljak koji je nastao nakon transplantacije bubrega. Nisam htjela da se vidi u fotografijama pa sam nosila stvari koje bi ga pokrivale. Sada sam, više nego ikad, samopouzdana do te mjere da sam na njega ponosna. Ponosna sam na sebe i sve što sam prošla - istakla je Gomez.

Gomez je u razgovoru za "Billboard" 2015. godine potvrdila da boluje od lupusa. Otkrila je da je bila na hemoterapiji kako bi se pokušala izliječiti. Nakon toga je završila u rehabilitacijskoj klinici "Meadows" u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Gomez je nakon transplantacije bubrega koji joj je donirala Raisa na Instagramu napisala da nema riječi kojima bi se mogla zahvaliti svojoj prijateljici.

- Dala mi je najveći dar kada mi je donirala svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Mnogo te volim, sestro - napisala je tada Gomez.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.