LEGENDARNA GLUMICA

Helen Miren: Nikada ne bih pod nož

Za mene je starenje prihvaćanje onoga ko ste, što ste i nastavljanje dalje - rekla je legendarna glumica

Miren: Ljepota nije važna. Agencije

L. K. P.

4.12.2020

Britanska glumica i oskarovka Helen Miren (Mirren, 73) godinama priča o tome kako joj ljepota nije važna, a zbog izgleda nikada ne bi otišla "pod nož".

- Stara sam i tako izgledam. I to je sasvim u redu. Ljudi govore o gracioznom starenju, a ja nemam pojma šta to uopšte znači. Za mene je to prihvaćanje onoga ko ste, što ste i nastavljanje dalje - rekla je legendarna glumica.

Kaže da joj "fenomen Kardašijan" nije impresivan, ali misli da je "to donijelo nešto dobro" - ženama je dozvoljeno imati guzu i butine.


Miren: Bitna je nezavisnost. Agencije

U intervjuu je otkrila i kako joj je jako bitna nezavisnost, a roditelji su ju još od malih nogu učili kako nikada ne treba ovisiti o muškarcu. Niti emotivno, niti financijski.


- Jedna od stvari koju su me roditelji naučili, a to je za mene kao ženu vrlo važno, bilo je – moraš biti finansijski neovisna. Uvijek sam radila, baš svake godine svoje karijere radila sam najmanje dva ili tri posla. Sada sam finansijski neovisna i sigurna, a učinila sam to sama, niko mi nije pomogao - otkrila je Helen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.