LJEPOTICE

Sarajka osvanula na naslovnici američkog magazina

Manekenka Melani Čolić krasi praznično izdanje “City Booka”

Čolić: Osvaja tržište u Americi. Arhiv

Piše: A. Hodžić

19.1.2021

Sarajka Melani Čolić osvanula je u američkom magazinu “City Book”. Lijepa manekenka krasila je naslovnicu prazničnog izdanja, a samo snimanje trajalo je nekoliko sati. 




Pozitivne reakcije

- Radila sam za naslovnu stranu tog magazina i to se desilo u Hjustonu. To je magazin o poznatim ličnostima, svakodnevnim stilovima života, poput modnog nakita, mode, ishrane. Veoma sam zadovoljna slikama. Tu je bio veoma skupi nakit i outfit od marki „Chanel“, „Gucci“, YSL, „Versace“ i „Prada“. Bile su veoma pozitivne reakcije – rekla nam je Čolić.

Ova uspješna manekenka prije nekoliko dana odradila je profesionalno fotografiranje i snimanje za jednu kampanju modernih vjenčanica. Inače, članica je čuvene modne agencije „Ford“, koja se ubraja u jednu od najvećih u svijetu.  

- Izuzetno sam zadovoljna svojom modnom agencijom jer je definitivno najbolja. Imam agencije i u Dalasu, Čikagu, Majamiju i Latinskoj Americi – istakla je manekenka.

Čolić na naslovnici američkog magazina. Ilustracija

Filmsko platno

Naša ljepotica ne krije svoju zaljubljenost u Bosnu i Hercegovinu te svaki slobodan trenutak koristi da je posjeti, tako će, kako kaže, biti uskoro ponovo u glavnom gradu.

- Volim BiH. Zbog posla nisam bila u mogućnosti da dolazim toliko često, ali posljednje tri godine sam dolazila češće. Upravo se ovih dana spremam da posjetim porodicu u Sarajevu, a ujedno da obavim i neki posao – otkriva nam Čolić.

S obzirom na to da se ljepotice iz svijeta mode nerijetko nađu na filmskom platnu, ovakve ponude nisu zaobišle ni bh. manekenku.

- Jednom sam imala priliku biti u jednom od filmova, ali tada sam bila zauzeta svojim modeling poslom i putovanjima, tako da nisam mogla uskladiti raspored jer bi snimanje trajalo nekoliko mjeseci. Nadam se uskoro ponovo takvoj ponudi – zaključila je Čolić.

Upoznala slavne ličnosti

Dok sam živjela u Los Anđelesu, upoznala sam poznate ličnosti. Radila sam s Džesikom Simpson (Jessica), reklamu za NBA, snimala potom reklamu s Danijelom Moderom (Daniel), mužem Džulije Roberts (Julia).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.