LJEPOTICA

Nermina Mekić Piters: Volim što sam se vratila pred kameru

Naime, nakon što je rodila kćerkicu ljepotica se brzo vratila u formu

Nermina Mekić Piters. Instagram

Piše: A. Hodžić

10.6.2022

Pjevačica i manekenka Nermina Mekić-Piters nedavno se vratila svojoj prvoj ljubavi i odradila bombastični editorijal. 

Odlične fotografije

Naime, nakon što je rodila kćerkicu ljepotica se brzo vratila u formu a s obzirom na to da je karijeru počela kao manekenka a prije poroda se bavila muzikom snimivši nekoliko uspješnih singlova. Ovo je za Nerminu bio povratak prvoj ljubavi a da se ponovo dobro snašla ispred objektiva dokazuju odlične fotografije Kloi Mejlor (Chloe Maylor).

Zgodna Sarajka pozirala je u smaragdno zelenom vešu koji je njene pratioce ostavio bez daha.

- Volim što sam se vratila pred kameru i radim sa timom iz snova - napisala je pjevačica i manekenka u opisu. Naša ljepotica ovih dana sa suprugom i kćerkom boravi u Španiji na odmoru na jednom mondenskom mjestu u kojem uživaju u prirodi i bazenu.


Nermina Mekić. Instagram

Visoka produkcija

Nedavno je Nermina zablistala na gala večeri prestižnog događaja "Pride of Manchester".

Riječ je o događaju koji je okupio ljude s inspirativnim pričama koji obitavaju u Mančesteru, a među zvanicama iz javnog života našla se i naša ljepotica.

Mekić je već nekoliko godina u braku sa poznatim fudbalerom Erikom Pitersom, koji igra u Burnleyu.

Nakon manekenske Nermina je počela graditi uspješnu muzičku karijeru. Objavila je do sada nekoliko pjesama i spotova visoke produkcije kao i singl „Too Deep“, koji je radila u saradnji s pjevačem Jabronom. Ona je pjevački talent svojevremeno pokazala i u šouu realnosti “The Real Housewives of Cheshire”.


Vrijeme s porodicom

Trenutno najviše vremena provodim sa svojom porodicom i našim kućnim ljubimcima. Imam jako puno gotovih pjesama koje sam snimala prošle godine dok sam bila trudna i planiram opet početi snimati nove pjesme u ovoj godini. Onda ću odlučiti koje pjesme ću prvo objaviti – rekla nam je svojevremeno Mekić -Piters.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.