PREMIJER LIGA BIH

Desetkovano Sarajevo u Prijedoru, Borac u Posušju

Velež će gostovanjem Radniku zaključiti današnji program 4. kola Premijer lige

"Rođeni" u Bijeljini. FB

Piše: M. K.

8.8.2021

Tri preostala susreta 4. kola Premijer lige BiH na programu su danas, a sastaju se Posušje Borac (16:55), Rudar - Sarajevo (17) i Radnik - Velež (19).

Sarajevo jako oslabljeno bez Matijasa Fanima (Mathias) i još nekoliko igrača gostuje povratniku u Premijer ligu, i svaki rezultat osim poraza za Bordo tim bio bi povoljan.

Zanimljivo će biti na Mokrom Docu gdje još jedan povratnik u elitu, Posušje, dočekuje aktuelnog šampiona Borca koji nije u dobroj formi na startu sezone, a nedavno su promijenili i šefa struke.

Posljednji meč dana odigrat će Radnik i Evropom veoma opterećeni Velež, kojem su misli u Konferencijskoj ligi, na revanš utakmici protiv Elfsborga na Grbavici narednog četvrtka, što će Radnik sigurno probati iskoristiti.

Kladionica Mozzart na pobjedu Rudara daje kvotu  3,30, dok je kvota na pobjedu Sarajeva 2,35. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu. 

Kladionica Mozzartna pobjedu Posušja daje kvotu  5,10, dok je kvota na pobjedu Borca  1,68. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.