OLD TRAFORD

Rangnik: FA kup je bio zadnja šansa za trofej, teško ćemo u Ligi prvaka

Junajted je izgubio svaku šansu da osvoje neki domaći trofej ove sezone

Rangnik: Trener "Crvenih đavola". Twitter

I. Ć.

7.2.2022

Mančester junajted je u okviru šesnaestine finala FA kupa na penale ispao od Midlzbroa.  

"Crveni đavoli" su tako izgubili svaku šansu da osvoje neki domaći trofej ove sezone budući da u prvenstvu za Mančester sitijem zaostaju 19 bodova, a ranije su ispali iz Liga kupa od Aston Vile. 

Junajtedu je još jedino aktivno natjecanje ono u Ligi prvaka, iako čak ni Ralf Rangnik (Rangnick) ne vjeruje da njegova ekipa može nešto napraviti.

- Očajnički smo željeli dobiti tu utakmicu, ali nismo bili koncetrisani pred golom. U normalnim uvjetima na poluvremenu bismo vodili 3:0. Završilo je kako je završilo.

Nismo mi jedini. Vidjeli ste koliko problema su Čelzi i Vest Hem imali protiv niželigaša - rekao je Rangnik, pa dodao:

- To nam je bila zadnja šansa za neki trofej ove sezone. Jasno, još smo u Ligi prvaka. To teoretski možemo osvojiti, ali konkurencija je strašno jaka i svih 16 ekipa koje igraju nokaut fazu su vrlo kvalitetne - završio je njemački stručnjak.

Ukoliko Junajted završi bez trofeja, bit će to peta uzastopna pobjeda bez ikakvog naslova što je najlošiji niz kluba u zadnjih 48 godina.

Zadnje natjecanje koje su osvojili iz Junajteda je Evropa liga 2017. godine kada je na klupi bio Žoze Murinjo (Jose Mourinho).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.