DARIVANJE Vrijedna donacija za župu Bosansko Grahovo

Kombi i dječje igralište dar dobročinitelja

Osim humanitaraca iz Livanjskog kantona, u akciju se uključili i Švicarci predvođeni Marinkom Žilić-Matošević

A. K.
12.05.2019 10:58

Donaciji se posebno obradovali najmlađi stanovnici

Bosanskograhovska župa sv. Ilije proroka ovih dana ima razloga za radovanje, a posebno njeni najmlađi župljani. Okončana je, naime, višemjesečna akcija prikupljanja novca za nabavku kombi vozila za pastoralne potrebe i gradnju igrališta u dvorištu župne crkve u Obljaju.

Kako navode u saopćenju, osim dobročinitelja s područja Livanjskog kantona, u akciju su se uključili i Švicarci predvođeni Marinkom Žilić-Matošević, Travničankom i prijateljicom župe Bosansko Grahovo, koja dugi niz godina živi i radi u Cirihu. Zahvaljujući Marinki, prikupljeno je najviše novca za kombi i igralište.

Na svečanosti prilikom uručenja vozila i opreme za igralište bila je i Marinka, kojoj se drvarsko-grahovski župnik don Davor Klečina zahvalio na angažmanu te joj nakon blagoslova i mise uručio i sliku bosanskograhovske župne crkve.

Marinka je obišla i nekoliko socijalno ugroženih porodica te im donirala pakete humanitarne pomoći. Na svečanosti i druženju predstavnika crkve, donatora, djece i nekoliko nevladinih organizacija potpisan je i ugovor o korištenju i održavanju doniranog vozila, koje će, osim za pastoralne potrebe, biti korišteno i za potrebe udruženja i društava.

  • Župnik Klečina zahvalio na donaciji
    Župnik Klečina zahvalio na donaciji
  • Radost zbog doniranog kombija
    Radost zbog doniranog kombija

Komentari

NA VRH